Corona voorwaarden

Deze speciale extra Corona voorwaarden zijn bindend. Zowel voor Quinta do Cascalhal als voor degene die een huurovereenkomst met ons afsluit.

Wij hopen natuurlijk allemaal dat de de aankomende jaren beter en gezelliger gaan worden dan 2020. Wij blijven uiteraard positief en hopen in 2021 en verdere jaren weer veel gasten te ontvangen.
Aangezien niets meer zeker is tegenwoordig zijn deze speciale Corona annuleringsvoorwaarden toegevoegd zodat hij/zij weet waar hij/zij aan toe is voordat je een relaxte welverdiende vakantie reserveert op Glamping Quinta do Cascalhal.
Als het onmogelijk is om te reizen naar Noord Portugal, er wordt niet gevlogen of met de auto komen is ook niet mogelijk, dan krijg je voor de aanbetaling een tegoedbon. Het restant bedrag kan hij/zij betalen als het zeker is dat er gereisd kan worden.
In geval van normale omstandigheden (er zijn GEEN reisbeperkingen) dient het restant bedrag 2 maanden voor aankomst betaald te zijn.
Voor niet Corona gerelateerde annuleringen, verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden waar huidige en bindende annuleringsvoorwaarden staan.
Wij raden je dan ook altijd aan om een annuleringsverzekering af te sluiten via je de reisorganisatie, de eigen verzekering of verzekeringsagentschap. Annulerings-verzekeringen afsluiten kan NIET bij/via ons.
Voor de gasten die wij in 2020 uit coulance een tegoedbon/voucher hebben verstrekt in de periode dat er wel gereisd kon worden, gelden de volgende voorwaarden:
  • De voucher/tegoedbon is alleen geldig op basis van beschikbaarheid in combinatie met het 2021 tarief.
  • Aan deze vouchers/tegoedbon zijn geen rechten te ontlenen. Omdat de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing waren op dat moment.
Contact

Wij zijn momenteel eve niet in de buurt.. Maar stuur ons een email en wij nemen zsm contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search