Over Quinta do Cascalhal

Quinta do Cascalhal is een kleinschalige glamping gelegen op een voormalige wijngaard. De oude wijnranken zijn daarvan nog het bewijs. Op de anderhalve hectare eigen grond staan onze vier volledig ingerichte safaritenten met verwarmd privézwembad en een luxe vakantiehuis met verwarmd privézwembad. De safaritenten staan verspreid over het terrein. Hierdoor heb je veel privacy, rust, ruimte en een vrij uitzicht over de groene omgeving.

Restaurant

Op het terrein vind je ook ons restaurantje. Hier kun je ontbijten, dineren of een drankje drinken en een praatje maken met andere gasten in een ongedwongen, gemoedelijke en persoonlijke sfeer. Tijdens het hele seizoen organiseren we wekelijks een barbecue. En niet te vergeten: de Indische rijsttafel, favoriet bij onze gasten. Ook verkopen we onze eigen biologische olijfolie en huisgemaakte jam.

Kinderen

Ook voor kinderen is het leuk op onze glamping. Natuurlijk door het privézwembad bij de safaritent. Maar ook op het grote grasveld vermaken zowel grote als kleine kinderen zich goed. Er staat een grote trampoline, een tafeltennistafel en een jeu de boulles baan. Ook is er genoeg ruimte om te badmintonnen, voetballen, tennissen of boogschieten. In het voor- en naseizoen is er op aanvraag zelfs privézwemles mogelijk. Aitze is gediplomeerd zwemleraar en heeft jarenlang zwemles gegeven in Nederland.

Activiteiten

Wil je lekker luieren bij het privézwembad van je safaritent of luxe vakantiehuis? Of juist actief de omgeving verkennen? Niks moet, alles mag. We helpen je graag om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Ook is het mogelijk om via ons leuke cultuur en outdoor activiteiten te doen. In het voor- en naseizoen organiseren we op aanvraag en op basis van beschikbaarheid ook diverse kookworkshops en wandelarrangementen met ontspanningsoefeningen.

Als je op zoek bent naar rust, ruimte en een vakantieadres waar je een volledig ingerichte safaritent kunt huren. En als je net als ons van rust, ruimte en lekker eten houdt, dan is onze kleinschalige glamping in Noord-Portugal de plek waar je moet zijn.

.

Contact

Wij zijn momenteel eve niet in de buurt.. Maar stuur ons een email en wij nemen zsm contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search