Over Quinta do Cascalhal

Quinta do Cascalhal is een kleinschalige glamping gelegen op een voormalige wijngaard. De oude wijnranken zijn daarvan nog het bewijs. Op de anderhalve hectare eigen grond staan onze volledig ingerichte safaritenten, de Dome tent en het comfortablele vakantiehuis, allemaal met grote tuin en privé zwembad. De safaritenten staan verspreid over het terrein. Hierdoor heb je veel privacy, rust, ruimte en een vrij uitzicht over de groene omgeving.

Restaurant

Op de glamping is een restaurantje, waar u 2x per week kunt intekenen voor een gezellig diner met een drankje en een praatje met de andere gasten.  Al onze gerechten zijn huisgemaakt en bereid met verse lokale producten, waar mogelijk afkomstig van onze eigen Quinta.

Wij kunnen ook rekening houden met vegetariërs of andere dieet wensen met betrekking tot voedselintoleranties. Tijdens het hele seizoen hebben wij een wekelijkse tapas- en zomerdineravond.

Mocht u gebruik willen maken van onze ontbijtservice: We serveren iedere dag een uitgebreid ontbijt met vers geperste jus d’orange, selectie Portugees brood, verse fruitsalade, yoghurt, gekookte eieren, kaas, ham, fruitcompote, boter en koffie & thee. Het ontbijt wordt tussen 09:00 – 10:30 uur geserveerd in uw tent.

Activiteiten

Wanneer uw vakantie in het teken staat van privacy en relaxen, goed eten en genieten, afgewisseld met activiteiten en culturele uitstapjes, dan is Quinta do Cascalhal dé plek voor u. We helpen u graag om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Het is mogelijk om via ons leuke cultuur en outdoor activiteiten te organiseren. Noord-Portugal is uitermate geschikt voor wandelaars en natuur liefhebbers. Om kennis te maken met de lokale cultuur zijn er vele authentieke dorpjes (zoals bijvoorbeeld Agra), kerken, kloosters en oude stationnetjes. Langs het voormalige treinspoor kun je prachtig fietsen.

Bezoek op donderdag de grootste markt van Noord-Portugal in Barcelos, waar de Portugese haan zijn oorsprong vindt, of het stadje Ponte de Lima met de mooie Romeinse brug en de kerk van Santo António da Torre Velha. Citânia de Briteiros, een nederzetting uit de ijzertijd, is één van de indrukwekkendste opgravingen van Portugal.

Kortom, er is genoeg te zien, te doen en te ontdekken op en rond Quinta do Cascalhal!

Meer weten? Neem meteen contact met ons op

.

Contact

Wij zijn momenteel eve niet in de buurt.. Maar stuur ons een email en wij nemen zsm contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search